fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

eMAGIA Sărbătorilor – tot ce vrei la preț redus

De astăzi eMAG lansează campania eMAGIA Sărbătorilor, ultima campanie de reduceri din acest an. Este deja o tradiție și apropae ne miră faptul că încă mai sunt reduceri așa bune după marile campanii de reduceri de Black Friday și cele de la începutul acestei luni. Dar acesta este un lucru bun, nu?

Ei bine, dacă nu ați bifat încă tot ce aveați pe lista pentru cadouri de Crăciun, zilele acestea aveți ocazia să închideți glorios capitolul și să cumpărați tot ce aveți nevoie la preț redus.

Nu discutăm, poate de Black Friday la unele produse au fost reduceri mult mai mari, sau poate așteptările voastre sunt altele, cert este că sunt zeci de mii de produse pe care le puteți achiziționa astăzi în condiții extrem de avantajoase.

Pentru a fi siguri că veți avea sub brad toate cadourile trebuie să vă și grăbiți puțin, în această perioadă curierii sunt extrem de aglomerați. Dacă vă permiteți, aranjați în așa fel încât să vă ridicați comenzile din showroom-ul eMAG sau din puctele lor de livrare. E mai sigur așa.

Dar hai să vedem ce reduceri ne aduce campania eMAGIA Sărbătorilor de la eMAG.

În primul rând, tot ce înseamnă electronice și electrocasnice. Ele sunt de fiecare dată vedetele campaniilor de reduceri, dar nu numai ele.

Reduceri foarte bune găsiți la telefoane mobile, tablete, smartwatch-uri, dar și boxe portabile sau diferite accesorii.

Vezi aici toate telefoanele din campanie

În zona IT, dacă vă doriți un nou laptop aveți de unde alege. Sunt multe opțiuni și am văzut că sunt unele laptopuri ce au reduceriși de peste 30%. La fel, sunt oferte excelente la monitoare, componente PC sau diferite componente pentru computer.

Vezi aici ofertele la laptopuri și computere

Electrocasnicele sunt și ele foarte căutate pe final de an. Vorbim aici și de electrocasnicele mari (frigidere, combine frigorifice, argazuri sau mașini de spălat, dar și de acele electrocasnice mici – excelente pentru cadouri utile.

Vezi aici ofertele la electrocasnice

Televizoarele au avut tot anul reduceri bune. Le găsiți și astăzi cu prețuri foarte bune, sunt și unele oferte ce sunt însoțite și de diverse cadouri. Îmi place faptul că sunt reduceri și la televizoare ieftine (adică un pic mai ieftine decât până acum), dar și la televizoarele de top.

Vezi aici ofertele la televizoare

Nu puteam ocoli capitolul cărți. De ceva vreme observ că eMAG are reduceri din ce în ce mai bune la cărți. Vânătorii de chilipiruri și amatorii de cărți ieftine știu deja asta, e bine să o știi și tu. Pe lângă cadourile pe care doriți să le faceți celor dragi recomandăm și măcar o carte. Nu face rău!

Vezi aici ofertele la cărți

Jocurile și jucăriile – vedetele sfârșitului de an. eMAG știe foarte bine că este momentul în care se vând cele mai multe jucării, așa că și ofertele sunt pe măsură. Am văzut reduceri foarte bune la tot felul de jucării pentru fetițe și băieței, aveți ocazia să umpleți sacul Moșului fără mari eforturi J

Vezi aici ofertele la jocuri și jucării

Reduceri foarte bune sunt și la alte categorii de produse, rămâne să vă faceți puțin timp și să le descoperiți pe toate. eMAGIA Sărbătorilor este, cum spuneam, ultima campanie cu reduceri mari din acest an. Profitați de ocazie și bookurați-vă de cadouri!

Campania eMAGIA Sărbătorilor se desfășoară în perioada 8 – 26 decembrie, dar ofertele sunt listate cu mențiunea că au stocuri limitate. Dacă vreți să aveți parte de cele mai bune reduceri, cum vedeți ceva interesant e bine să și puneți în coșul de cumpărături.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Mai in noiembrie

Recenzie la cartea Mai in noiembrie, de Per Olof Ekstrom

Next Article
Ștefania Mihalache

Ștefania Mihalache – Premiul pentru Literatură la Gala Premiilor Matei Brâncoveanu

Related Posts

Total
0
Share