fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Excelente oferte la cateva colectii celebre si pachete de carti

colectii-carti-emag

Chestia asta cu achizitia “la pachet” imi pare cumva obositoare. Si nu, nu din cauza unui cost “mai mare” (suntem artisti in a descoperi cele mai bune oferte…), cat din cauza obligatiei asumate in urma achizitiei de a citi toate cartile :) Si, da, chiar daca-mi plac, tot ma enerveaza putin uitandu-ma la stiva de carti ce-si asteapta randul. Insa, dincolo de “traumele” personale trebuie sa recunosc ca un pachet de carti sau o colectie cumparata exact atunci cand trebuie este un lucru de a[reciat, macar din punct de vedere economic. Cartile “la pachet” sunt mult mai ieftine, iar cumpararea unei intregi colectii cu siguranta bookura pe orice cititor infocat.

Mai jos o sa-ti prezint cateva colectii celebre, dar si doua pachete cu carti foarte frumoase. Aveti de unde alege. Numitorul comun este pretul foarte bun (reduceri ce ajung in unele cazuri si pana la 60%), dar si faptul ca orice carte cumparata iti este livrata gratuit, prin curier.

Hai sa le luam pe rand:

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

BookLand Evolution susține dezvoltarea profesională a tinerilor

Next Article

Tristeţea samuraiului, de Victor Del Arbol

Related Posts

Total
0
Share