fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Festivalul de primăvară al Editurilor din România (campanie Elefant)

Festivalul de primăvară al Editurilor din România

Elefant ne invită la o nouă campanie, Festivalul de primăvară al Editurilor din România. Un loc din care nu poți pleca fără cărți, titluri bune la prețuri mici. Festivalul de primăvară al Editurilor din România vine cu o organizare premium, un mini site în care ai acces la cele mai bune titluri de la toate editurile importante. Din ce am numărat noi sunt 45 de ”standuri virtuale”, fiecare editură venind cu o ofertă specială pentru acest eveniment online.

Dacă ești n căutarea unor noi lecturi și vrei să afli care sunt noutățile acestui an, Festivalul de primăvară al Editurilor din România are o pagină specială pentru acest lucru, o vezi aici – așa poți afla din doar câteva clickuri care sunt cărțile de care se vorbește astăzi și, de ce nu, îți și poți alege viitoarele lecturi. Prețurile sunt foarte bune, ofertele selectate pentru Festivalul de primăvară al Editurilor din România țin cont de pretențiile noastre atât în materie de lectură, dar și, mai ales, de posibilele economii pe care le putem face. Economii care, desigur, le vom folosi și cu alte ocazii pentu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Carte la chioșc

Cărți Litera la chioșcuri în această săptămână

Next Article
Litera Party

Litera Party - carte Cadou în fiecare zi + reduceri de până la 90%

Related Posts

Total
0
Share