fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

GRATUIT: 3 carti in valoare de 150 de lei, CADOU de la Editura Publica

Buna dimineata! Incepem saptamana cu o veste tare frumoasa pentru cititori. Astazi, aveti la dispozitie un CADOU tare interesant si valoros. Vorbim de 3 carti bune bune de la Editura Publica, in valoare de 150 de lei, pe care le primiti gratuit daca va hotarati sa va luati cateva alte carti in valoare de minim 149 de lei. Pachetul cadou apare automat in pagina de comanda in momentul in care puneti in cos carti de minim 149 de lei. Este un pachet extrem de interesant si cred ca merita efortul de a face cateva achizitii astazi. Puteti, de pilda, sa pregatiti cadourile pentru Paste, si voua sa va ramana cele trei carti oferite Gratuit de Editura Publica!

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Foferte-speciale%252Fcarti”]Vezi aici reducerile de astazi[/button]

Mai jos aveti titlurile din pachetul CADOU:

Noi gandim, de Charles Leadbeater

Vezi aici mai multe detalii

Ghid al noii culturi dominate de internet, Noi-gandim s-a nascut dintr-un experiment online de creativitate colaborativa, la care au participat sute de oameni din lumea intreaga. Rezultatul este o carte care analizeaza noua morfologie a creativitatii.

Crescuti digital. Generatia Net iti schimba lumea, de Don Tapscott

Vezi aici mai multe detalii

O privire fascinanta asupra Generatiei Net, Crescuti Digital este inspirata de un studiu privat de patru milioane de dolari. Don Tapscott a intervievat mai mult de 11 000 de tineri. In locul unei adunaturi de „virtuozi digitali“ rasfatati cu memorie scurta si cu aptitudini sociale inexistente, autorul a descoperit o comunitate remarcabil de inteligenta care a dezvoltat metode revolutionare de gandire, interactionare, de munca si socializare.

Puncte fierbinti, de Lynda Gratton

Vezi aici mai multe detalii

Punctele fierbinti sunt o marca a companiilor de succes. Sunt locuri si momente in care se lucreaza in echipa, caracterizate prin inovatie, productivitate si entuziasm. Punctele fierbinti pot fi locuri de munca, echipe, departamente, companii, fabrici, coridoare, cantine, conferinte – locuri in care oamenii conlucreaza creativ.

cadou_publica

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Eu, si mai haios? O poveste din generala ", de James Patterson

Next Article

TVR 2 lanseaza campania „Citeste Romaneste”

Related Posts

Total
0
Share