fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Happy Wishlist: alege-ti cartile astazi si maine vor avea mega reduceri

Astazi si maine sunt doua zile speciale pentru cititori. Elefantul ne ofera posibilitatea de a ne juca cu propriul wishlist intr-un mod care sa ne si bookure foarte mult. Astfel, astazi iti alegi cartile preferate (dar si orice altceva din categoriile magazinului), le pui in Wishlist si maine alegerile tale se vor bucura de reduceri personalizate.

Cum ar veni, alegi astazi tot ce-ti place si ce ti-ai dori, iar maine cumperi doar ce-ti convine, in functie si de reducerile aplicate.

Mai jos aveti mecanismul clar al promotiei:

  1. doar miercuri, 16 octombrie, utilizatorii elefant.ro au posibilitatea de a-si adauga in Happy Wishlist toate produsele pe care și le doresc
  2. doar joi, 17 octombrie, utilizatorii elefant.ro vor avea posibilitatea să cumpere produsele respective cu discount-uri garantate!

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fhappy_wishlist”]Mai multe detalii aici[/button]

happy_wish_list

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

In sfarsit! Editura Herald are un site nou si bun. Chiar foarte bun

Next Article

A cincea editie a Festivalului International de Film pentru Copii, KINOdiseea

Related Posts

Total
0
Share