fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Happy Wishlist: poti castiga Trilogia “Cincizeci de umbre ale lui Grey” + alte premii

Elefantul ne aduce in acest week-end o noua editie Happy Wishlist – stiti deja, chestiuta aceea draguta prin care noi punem in happy wishlist produsele care ne intereseaza, urmand ca apoi sa se petreaca o mica minune si sa ne fie oferite reduceri personalizate la produsele alese.

Pentru a ne motiva sa ne jucam si mai mult cu ideea de Happy Wishlist, elefant ne propune in acest week-end si o tombola foarte interesanta la care cei mai norocosi participanti se pot alege cu premii foarte frumoase. Ne place foarte mult faptul ca la aceasta editie Happy Wishlist au fost alese ca si premii si carti – asa ca cineva se va alege cu Trilogia “Cincizeci de umbre ale lui Grey” – un pachet extrem de valoros (cartile ar costa 153 lei). Mai sunt si alte premii…

Pentru a intelege mai bine ce inseamna Happy Wishlist, cum functioneaza el si ce trebuie sa faceti pentru a avea sanse la premii – click aici.

 

happy-whishlist-shortstack

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Autorul lunii mai: Tatiana Niculescu Bran (carti cu autograf)

Next Article

Eterna spirală a răzbunării („All Involved”, de Ryan Gattis)

Related Posts
2+1 Gratuit
Citește mai mult

2+1 Gratuit la cărțile Elefant

Elefant ne readuce o promoție de care ne-am tot bookurat anii trecuți. 2+1 Gratuit este una dintre cele…

Total
0
Share