fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

litera.ro

Idei de cadouri “wow”: serii de autor cu reduceri de pana la 40%

Daca sunteti in cautarea unui cadou aparte si v-ati gandit deja la o carte, nu zic ca ar trebui sa va razganditi, dar chiar merita sa va uitati la promotia cu seriile de autor. Reducerile sunt de 40% la carti care nu prea “au pupat” reduceri masive, iar efectul “wow” al cadoului este garantat.

Cum ar veni, dragostea si aprecierea vin la pachet. Cu siguranta un fan al unui anumit autor (sau tip de carte, na), s-ar bookura nespus daca sub brad ar gasi o frumoasa colectie de carti ale acelui autor.

Pentru a infaptui minunea, intrati aici si vedeti cartile si autorii din promotie. Cotrobaiti cu grija, reducerile nu-s pentru toata lumea, adicatelea-s epuizabile. Promotia tine pana marti, 17 a lu’ decembrie.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.elefant.ro%252fhappy-days%252fcarti%253fcampaign_id%253d638″]Vezi aici toate cele 196 de carti[/button]

c171-serii-de-autor-carte-mini

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Un turneu Orbitor

Next Article

"De la Waters la Similea", de Radu Paraschivescu (Editura Humanitas)

Related Posts

Total
0
Share