fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Incepe antrenamentul: Black Friday si marele targ de carte

booksDaca pentru tot ce inseamna magazin online incep deja pregatirile pentru marele eveniment de shopping Black Friday, pentru editurile noastre dragi miezul toamnei inseamna mai mult pregatiri pentru cel mai mare targ de carte.

Si asta se traduce prin lansari de noi titluri, pregatire de evenimente pentru cititori, dar si o buna articulare a ofertei comerciale astfel incat cei care-si doresc sa citeasca ceva bun sa o poata face fara a cheltui foarte multi bani.

Si pentru ca suntem in perioada de antrenament, pana sa ne vedem la targ, va invit sa vedeti reducerile de aici. Sunt sute de carti, povesti interesante, pe care le puteti descoperi fara grija unei cheltuieli prea mari.

Reducerile ajung si pana la 88% (ceea ce inseamna foarte, foarte mult), iar faptul ca ni se ofera si transport gratuit la orice comanda este un mare plus pentru orice cititor. Spor la citit!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cum vine aia reduceri la reduceri?

Next Article
manual complet de pescuit

Manual complet de pescuit. 317 sfaturi esentiale: scule, tehnici, tactici

Related Posts

Total
0
Share