fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Incepe scoala. E cazul sa te pui la punct cu limba engleza, nu crezi? :)

invata-englezaVrem nu vrem trebuie sa admitem ca fara cunoasterea limbii engleze nu prea mai poti face mare branza in ziua de astazi. Calatorim mai mult, interactionam cu oameni si sisteme de prin toata lumea, ne cautam joburi si scoli “pe-afara”. Toate au ca numitor comun limba engleza. Cel putin.

Indiferent daca esti avansat sau incepator, e bine sa fii in priza si sa cauti sa-ti dezvolti vocabularul, sa te pui la punct si cu gramatica limbii engleze. In afara orelor de curs, stii bine ca invatarea unei limbi straine presupune multa munca individuala, multe exercitii. Ba chiar si citirea de carti de literatura in engleza te poate ajuta foarte mult.

Aici incercam sa te ajutam cu cateva sfaturi. Poti cumpara, de pilda, un pachet de carti – “Invata usor limba engleza“. Sunt trei volume care cuprind: Gramatica limbii engleze; Verbele limbii engleze si Vocabularul limbii engleze.

La fel de bine poti apela la cartile in engleza de la books-express. Gasesti acolo tot ce ai nevoie, de la fictiuni pana la literatura de specialitate pentru mai toate domeniile de activitate.

Nu in ultimul rand te invit sa vezi si oferta de carti in limba engleza de aici. Sunt promotii interesante.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

De astazi sunteti asteptati la Sibiu Book Festival

Next Article

Secretul tineretii eterne. Echilibrul varstei bioelectrice

Related Posts

Total
0
Share