fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Iubit de imprumut, de Emily Giffin (Editura Lira) – 20% reducere + un calendar de perete CADOU

Plecand de la ideea ca nu trebuie sa fii indragostita de iubitul celei mai bune prietene pentru a pretui acest roman… lectura ar putea fi una si folositoare dar si foarte placuta.

In plus, cumparand acum cartea de aici pe langa o reducere de 20% primiti si un calendar de perete cadou

iubit-de-imprumutDespre carte:

Rachel White, o tânără avocată din Manhattan, îşi sărbătoreşte cea de-a treizecea aniversare la petrecerea-surpriză organizată de prietena ei cea mai bună, Darcy. După ceva mai multe pahare, sărbătorita ajunge în braţele lui Dex, prietenul ei din facultate şi logodnicul lui Darcy. Deşi hotărâtă să uite această aventură de o noapte şi să meargă mai departe, Rachel constată cu stupoare că sentimentele ei faţă de Dex sunt mai puternice decât şi-ar fi putut închipui. Pe măsură ce data nunţii celor doi se apropie, ea înţelege că trebuie să facă o alegere dificilă. Căci graniţa dintre bine şi rău poate fi extrem de neclară, finalurile nu sunt întotdeauna fericite şi uneori trebuie să rişti totul pentru a putea obţine adevărata fericire.

Romanul scriitoarei Emily Giffin te va amuza, te va face să plângi şi să pui mâna pe telefon, să-ţi suni cea mai bună prietenă.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Inserturi: Volumul 9 din Colecţia Mari Cântăreţi de Jazz şi blues - Charlie Parker

Next Article

Bookurii pentru cei mici: Enciclopedii pentru copii cu doar 7 lei

Related Posts

Total
0
Share