fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Iubita mea, Sputnik”, de Haruki Murakami (Editura Polirom)

iubita-mea-sputnikIubita mea, Sputnik este o poveste de dragoste moderna, cu accente de roman politist. Intr-o primavara, la varsta de douazeci si doi de ani, Sumire, o tanara nonconformista ce viseaza sa devina scriitoare, se indragosteste pentru prima oara in viata. Este o dragoste coplesitoare, ca o tornada ce se napusteste peste o campie intinsa. De aceea, pentru Sumire nu conteaza faptul ca persoana de care se indragostise este cu saptesprezece ani mai in varsta ca ea si, mai mult, ca este tot femeie.

Citeste aici cateva pagini din carte

Cele doua isi petrec vara pe o mica insula din arhipelagul grecesc. La un moment dat, Sumire dispare fara urma. Nimeni nu reuseste sa o gaseasca sau sa explice disparitia misterioasa. In cautarea ei porneste si K, un prieten foarte apropiat. Este singurul care intelege ca, pentru Sumire, aceasta era singura solutie de a-si implini dragostea. Ramane totusi speranta reintalnirii intr-o lume posibila si „de partea cealalta a oglinzii”.

Poti cumpara cartea de aici cu reducere

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Skateboard cadou impreuna cu Ben10 Nr.13

Next Article

Gabriel Liiceanu si Andrei Plesu se intalnesc cu cititorii brasoveni

Related Posts

Total
0
Share