fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Libris împlinește 7 ani. Cadouri la orice comandă, reduceri mari la cărți + transport gratuit

Vă spuneam de ieri că pe 20 mai librăria online Libris împlinește 7 ani. Un proiect ajuns la maturitate, o excelentă librărie online susținută de o puternică comunitate de cititori. Îi urăm și noi la mulți ani și ne bucurăm împreună cu ai noștri cititori de frumoasele cadouri pe care Libris ni le oferă astăzi.

Primele 7.000 de comenzi făcute astăzi de aici primește un frumos cadou, o brățară simbol care ne aduce în elita cititorilor de cursă lungă. Brățara arată așa:

bratara-cititori

Cadouri la alegere pentru toate comenzile ce depășesc suma de 50 de lei (un prag cu mult bun simț, în fond îți comanzi 2-3 cărți și-ți mai alegi și un cadou). Ce cadou poți primi? Vezi mai jos:

cadouri-alegere

Bineînțeles, pe lângă aceste cadouri sunt și multe, multe reduceri aniversare. Sunt peste 90.000 de cărți cu reduceri speciale în această frumoasă zi pentru Libris. Transportul este gratuit la orice comandă, așa că puneți în coșul de cumpărături cât mai multe cărți frumoase. Reducerile de azi le găsești aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Dan C. Mihăilescu

Scurtă călătorie prin călătorii cu Dan C. Mihăilescu

Next Article

Weekend Nemira. Reduceri de până la 65% + transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share