fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Lucky 50 – peste 5.000 de cărți cu minim 50% reducere (doar azi, 4 octombrie 2016)

Pentru astăzi Elefantul ne aduce o campanie de reduceri intitulată Lucky 50. Asta înseamnă că azi, 4 octombrie, este o zi norocoasă și pentru că elefantul se gândește să ne mai ofere o porție zdravănă de reduceri. Sunt peste 10.000 de produse care au reduceri de 50%, categoriile le descoperiți aici. Dintre acestea, peste 5.000 sunt cărți. Da, vezi bine. Peste 5.000 de cărți pot fi comandate astăzi la jumătate de preț.

Pe lângă cărți ieftine găsiți astăzi în campania Lucky 50 și ceasuri, parfumuri, genți, încălțăminte sau produse cosmetice. În fiecare categorie sunt sute de produse ce au prețurile tăiate la cel puțin jumătate.

De exemplu, la ceasuri am văzut peste 1.300 de modele la jumătate de preț. Unele dintre ele au reduceri de chiar 80%! Sunt ceasuri și pentru femei și bărbați, dar și pentru copii. Vezi aici ceasurile cu cele mai bune reduceri.

Vezi aici cărțile cu reducere

lucky 50

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lecturi fundamentale – Jorge Luis Borges

Next Article
profesorul meu

Profesorul meu, Eroul meu! - o nouă campanie Litera

Related Posts

Total
0
Share