fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Maratonul lecturii: 5 zile ai 50% reducere la toate cartile

Elefant se muta la casa noua. Adica isi schimba depozitul – lucru pentru care ii felicitam si le dorim mult succes si un depozit si mai mare :). Si pentru ca momentul merita sarbatorit, elefantul ne-a trimis un mesaj tare dragut prin care ne anunta schimbarea depozitului, dar si, foarte important, o reducere de 50% la toate cartile pentru 5 zile!

Mai jos aveti conditiile prin care obtineti reducerea.

Click aici pentru a vedea cartile cu reducere.

Dupa 4 ani si peste doua milioane de carti livrate in toata tara (si nu numai), depozitul  elefant.ro a devenit neincapator. Asa ca a venit momentul sa ne mutam intr-unul nou. Dar nu oricare – acesta va fi cel mai mare depozit de carte din Romania.

Si pentru ca suntem ocupati cu mutarea, comenzile de saptamana aceasta vor fi livrate in 7 zile. Dar am avut grija sa merite asteptarea.

Toate cartile au 50% reducere.

Aveti 5 zile la dispozitie sa cautati, sa rasfoiti, sa faceti liste, sa va alegeti si sa cumparati toate cartile preferate, pentru voi si pentru prieteni.

Cod de reducere: DEPOZIT2014

*  Codul este valabil in perioada 18-22 august 2014. Reducerea de 50% nu se aplica editurilor Adevar Divin, For You, Mix si Arthur.

elefant-depozit

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Regatul furtunilor, de Leigh Bardugo [Editura Trei, 2014]

Next Article

Castigatorii concursului de debut initiat de Editura Adenium

Related Posts
2+1 Gratuit
Citește mai mult

2+1 Gratuit la cărțile Elefant

Elefant ne readuce o promoție de care ne-am tot bookurat anii trecuți. 2+1 Gratuit este una dintre cele…

Total
0
Share