fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducere 43% la Pachetul “Metoda Dukan” (20 de volume)

pachet-metoda-dukan-700-de-retete-noiDespre metoda Dukan s-a tot scris. Nu suntem in masura sa spunem daca este buna, cate de eficienta este sau cine ar trebui sa acorde mai multa atentie sfaturilor nutritionale pe care le cunoastem sub acest nume. Sunt totusi oameni care spun ca dietele din “metoda Dukan” au dat rezultate, ba chiar au facut cumva minuni. pentru cei care vor mai multe informatii despre aceasta metoda le recomandam pachetul de carti “Metoda Dukan. 700 de retete noi pentru a ajunge la greutatea corecta si a o pastra definitiv”. Pachetul cuprinde 20 de volume si are in aceasta perioada un pret cu adevarat special.

Cumpara pachetul cu reducere de aici

 

O colectie de 20 de volume, in care vei gasi:

  • 700 de retete nepublicate pana in prezent, pentru a te bucura de placerea de a manca, fara teama acumularii de kilograme.
  • Meniuri complete pentru fi ecare etapa a metodei Dukan, inclusiv variantele lor potrivite pentru trecerea dintr-o etapa in alta.
  • Retete explicate pas cu pas, cu informatii clare si ilustratii sugestive.
  • Preparate gandite special pentru tine de dr. Pierre Dukan si de echipa sa.
  • Solutii ingenioase pentru momentele speciale ale zilei: pranz in familie, cina cu colegii, chiar si petreceri aniversare!
  • Un program complet, bazat pe recomandarile dr. Dukan, pentru a valorifica in cel mai sigur mod beneficiile metodei sale.
bogdan
Total
2
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Doua noi carti romantice la sfarsit de saptamana cu "Libertatea pentru femei"

Next Article

Cum sa eviti un refuz in afaceri

Related Posts

Total
2
Share