fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Mii de carti cu 45% reducere + carte cadou. Vezi voucherul

Suntem fix la jumatatea saptamanii si avem din nou ocazia sa ne facem cadou cateva carti frumoase, lecturi ce ne pot face weekendul mai frumos. Astazi avem din nou reducere de 45% la mii de carti, dar si o carte cadou (Maestrul si margareta de Bulgakov), daca alegi sa cumperi de cel putin 109 lei. Cartea cadou ar fi costat aproape 25 de lei, asa ca o puteti lua ca pe o reducere suplimentara.

Pentru a beneficia de reducerea de 45% trebuie sa folositi in pagina de comanda acest cod de reducere.

E bine de stiu si faptul ca exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin, Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European. Deasemenea la campanie nu vor participa cartile in limbi straine, manualele si auxiliarele.

voucher-45-980

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Seară japoneză dedicată romanului Puntea viselor al scriitoarei Lesley Downer

Next Article

Fragment în avanpremieră din volumul „Calitatea democrației și cultura politică în România”, autor Vasile Brașovanu, Editura Adenium

Related Posts

Total
0
Share