fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutati eBooks si Campania 2+1 Gratuit de la elefant.ro

Primavara incepe cu tot mai multe carti in format electronic. eBookuriile prind din ce in ce mai mult curaj si se indreapta cu toti bitzii catre readerele celor care inteleg sa tina pasul cu noile tehnologii, dar si pentru cei care folosirea unor astfel de device-uri este aproape sarcina de serviciu.

Cert este ca pe masura ce creste consumul de carte electronica vom avea parte si de oferte foarte bune. Asa cum este si oferta librariei online elefant.ro care ne da spre delectare peste 100 de carti in promotia “2+1 Gratuit“. Oferta este valabila in acest week-end.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.elefant.ro%2Fpromo%2Flecturi-de-primavara-1327.html%3Futm_source%3DCartile-pe-care-le-poti-avea-imediat%21-Convinge-te%21%26utm_medium%3Dnewsletter-comercial-2013-03-16-cmd0-68362%26utm_campaign%3Dlecturi-de-primavara”]Vezi aici noutatile eBooks de la elefant.ro[/button]

ebooks

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

25% reducere la lecturi pentru Postul Pastelui de la Libris

Next Article

Autorii romani, prezenti la Salonul de Carte de la Paris

Related Posts

Total
0
Share