fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O cunoașteți pe Simona de la Elefant? Dacă nu, să știți că face cinste de ziua ei!

Zilele Simonei

Cine nu o cunoaște pe Simona de la Elefant? Fiecare membru din Clubul Elefant a primit cel putin o dată un mesaj de la Simona cu ultimele noutăți si oferte disponibile în magazinul online. În ultimul an, numele Simonei a devenit foarte popular în mediul online.

În semn de mulțumire pentru dedicarea și profesionalismul ei, elefant.ro organizează Zilele Simonei. Și pentru că o persoană atât de apreciată nu putea fi sărbătorită într-o singură zi, Elefant îi dedică trei zile de sărbătoare.

Astfel, în perioada 12-14 aprilie 2017, Elefant va face cinste, de Zilele Simonei, cu o reducere de 50% la peste 20.000 de produse din toate categoriile, de la parfumuri, la cărți, produse cosmetice și de îngrijire personală, jucării sau fashion. Petrecerea începe miercuri, pe la miezul nopții și durează până vineri seara.

“Pentru că este o petrecere oarecum surpriză, tragem cortina de marți seara și o ridicăm miercuri la prima oră când toți oaspeții care vor trece pragul magazinului nostru vor descoperi ce le-a pregătit Simona de ziua ei“, explică Alen Todorov, Marketing Director la elefant.ro.

Toți cumpărătorii care optează pentru livrarea la unul dintre cele 32 de puncte Elefant din București și din țară, vor beneficia de transport gratuit. Mai mult, la orice pick-up point, clienții pot deschide coletul pentru a verifica produsele înainte de a efectua plata.

bogdan
Total
4
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
The Underground Railroad

Humanitas va publica The Underground Railroad, de Colson Whitehead (roman castigator al Premiului Pulitzer)

Next Article
concurs

Concurs: Spune-ne ce carte ai vrea să citești. O poți câștiga!

Related Posts

Total
4
Share