fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

O iubesti si are si eBook Reader? Fa-i cadou un ebook de 8 Martie! :-)

Editurile si librariile raporteaza cresteri frumoase de la an la an in ce priveste distributie ebook-urilor “in natura” :-) Lucru care ne bucura si ne face sa recomandam cat mai des ebook-urile. Acum, ca tot vine 8 Martie, nu putem rata ocazia sa nu va spunem cate ceva si despre ebookuri. Asa ca daca persoana draga, draga, are si una bucata eBook Reader in dotare, atunci pe langa orice frumos cadou ai alege ii poti strecura pe mail si unul sau mai multe coduri de ebook-uri care s-ar putea sa o incante foarte tare.

Este o modalitate tare draguta de a face un cadou, iar in ajutorul sugestiei noastre vine si o promotie la eBookuri care ne propune “carti pentru ea cu reduceri de pana la 50%“. Cum taxe de transport nu exista, iar costul unui ebook este mai mic decat al unei carti tiparite, ganditi-va bine si alegeti ce e mai bine pentru relatia voastra :-)

A, daca draguta, draguta nu are inca un eBook Reader, atunci ai putea sa-i faci acum unul cadou. Este ocazia perfecta, iar aici gasesti modele pentru toate buzunarele (si ca dimensiune, dar si, normal, ca pret…).

0655-ebk-03-01-cartile-ei-460x230

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Caravana EUB la Litere si Limbi Straine

Next Article

Noi reviste si inserturi la chioscurile de ziare (04.03.2014)

Related Posts

Total
0
Share