fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

O zi, un eBook, 90% reducere. Doar azi ai un roman cu 1 leu

barbatul-din-stangaCampania cu 90% reducere la un eBook pentru o zi continua astazi cu romanul “Barbatul din stanga” (eBook), de Alberto Mussa. Astfel, doar astazi, 23 mai, cartea poate fi cumparata cu 1 leu (pretul normal al cartii este de 9,99 lei).

Descarca eBook-ul acum

Daca obisnuiti sa cititi eBook-uri nu ratati oportunitatea.

Despre carte:

Intr-o casa de toleranta mascata sub imaginea unei clinici medicale, are loc o crima. Secretarul presedintelui republicii, un obisnuit al locului, este gasit mort. Fortunata, femeia care se ocupase de placerile fine ale demnitarului chiar inainte ca acesta sa moara, dispare, dar locul ii este luat de fratele ei geaman, Aniceto.

Ca si cum o crima intr-un bordel nu ar fi fost suficienta, tot aici au loc si numeroase intalniri secrete, iar cel care il conduce este un om de stiinta obsedat de fanteziile sexuale ale femeilor. Imediat incepe o investigatie a crimei, dar lucrurile degenereaza; inspectorul delegat sa se ocupe de caz este el insusi un apropiat al Casei Schimburilor si, dupa ce intalneste un posibil vinovat, incepe o competitie in care nu descoperirea criminalului este centrul de interes, ci compararea puterii de seductie a fiecaruia.

Barbatul din stanga este o poveste care, in buna traditie a lui Alberto Mussa, isi poarta cititorul prin numeroase labirinturi narative, lasand pentru final placerea revelatiei misterelor.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Curtea Veche Publishing la Bookfest 2014

Next Article

10 edituri, 50% reducere. Ai de unde alege carti ieftine!

Related Posts

Total
0
Share