fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Oferta de primavara de la Casa de Pariuri Literare: 1 leu cartea!

cdpl_logoDaca nu ai citit nicio carte de la Casa de Pariuri Literare e timpul sa o faci de-acum. Te poti bookura de oferta lor limitata prin care orice carte te costa doar 1 leu. La asa pret nu o sa faci mofturi la conditiile prin care le poti obtine. Pentru a beneficia de cartile la 1 leu trebuie sa-ti alegi minim 10 titluri din lista de mai jos si sa trimiti comanda ta pe adresa de e-mail: un_cristian@yahoo.com. Oferta este valabila doar pentru Bucuresti, asa ca daca esti din alt oras si vrei cartile faci in asa fel incat un prieten, un neam bun sa faca un mic efort si sa preia cartile dorite.

Cartile sunt excelente, v-am pus si linkuri cu detalii pentr fiecare carte in parte sa stiti ce sa alegeti. Bineinteles, primul venit, primul servit, o asa oferta nu e chiar pentru toata lumea. Eu ma minunez si acum de pret… hai sa vedem cati cititori de bookuria le si cumpara :)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Litera sarbatoreste Ziua Internationala a Cartii pentru Copii si Tineret

Next Article

"Fetita cu ochi albastri", de Michel Bussi [Editura Polirom, 2015]

Related Posts

Total
0
Share