fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ofertă Nemira: până la 50% reducere la cărți de Ziua Internațională a Cărții

Ziua Internațională a cărții

Pe 23 aprilie sărbătorim în fiecare an Ziua Internațională a Cărții. Nemira ne face frumoase cadouri și cu această ocazie, așa că te poți alege cu lecturi minunate la prețuri foarte mici. Reducerile propuse de Nemira ajung până la 50%, în ofertă sunt astfel multe cărți ce pot fi cumpărate la jumătate de preț.

Vezi aici cărțile cu 50% reducere

Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor sau Ziua Internațională a Cărții se sărbătorește anual pe 23 aprilie și este organizată de UNESCO în scopul promovării lecturii, publicării și a drepturilor de autor. Prima astfel de manifestare s-a desfășurat în 1995.

23 aprilie marchează trecerea în neființă a doi titani ai literaturii universale: William Shakespeare și Miguel de Cervantes, precum și a altor scriitori: scriitorul peruan Inca Garcilaso de la Vega (1616), poetul englez William Wordsworth (1850), scriitorul francez Jules Barbey d’Aurevilly (1889) și poetul englez Rupert Brooke (1915).

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
NO ADDICT

Editura Adenium anunță lansarea Colecției NO ADDICT

Next Article
Guzel Iahina

Guzel Iahina, autoarea romanului Zuleiha deschide ochii, vine la București

Related Posts

Total
1
Share