fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Oh, da! Reduceri mari la cartile cu dragoni :)

Pe blogul nostru se intampla uneori si chestii mai ciudate. De fapt, zi de zi, dar hai sa spunem uneori. Posesorii de bloguri / site-uri stiu ca pot vedea foarte usor ce anume ii aduce pe cititori pe site atunci cand cauta pe google. Bine, google nu ne mai da toate informatiile, dar chiar si asa… O sa fac la un moment dat o lista cu cele mai funny si traznite cautari, dar astazi vreau sa vorbim putin despre dragoni. De cateva zile tot incearca lumea sa gaseasca pe la noi “carti cu dragoni”, iar ceea ce le oferim noi nu este chiar relevant. Asa ca ne-am simtit obligati sa cautam putin prin librariile online dupa carti cu dragoni si am reusit sa facem o filtrare interesanta. O gasiti aici.

Surpriza, placuta de altfel, este si ca zilele acestea sunt reduceri mari la cartile cu dragoni. O fi vreo conspiratie mondiala, o fi ziua dragonilor, nu stiu. Nici macar zodiacul chinezesc nu ne ajuta, el ne spune ca ne aflam in anul caprei…

Pana ne lamurim, mai jos aveti si o mica selectie de carti cu dragoni, probabil interesante. Ca si provocare pentru voi, avem si o intrebare: ce carti cu dragoni ai citit pana acum? Daca ai citit vreuna, hai spune-ne si noua intr-un comentariu. Lecturi placute si week-end minunat. Vine primavara! :)

carti-cu-dragoni

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

50% reducere la cartile de week-end de la Nemira

Next Article

"Muzeul inocentei", de Orhan Pamuk [Editura Polirom, 2015]

Related Posts

Total
0
Share