fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Olga, de Bernhard Schlink (Editura Polirom, 2019)

Olga

Romanul Olga, de Bernhard Schlink a fost publicat recent în colecția Biblioteca Polirom. Actual.

Olga, cel mai recent roman al lui Bernhard Schlink reconstituie viata unei femei de o dirzenie si o vitalitate remarcabile, ce-si traieste iubirea imposibila pe parcursul unui interval istoric cuprins intre finele secolului al XIX-lea si anii 1970 in Germania.

Romanul Olga, de Bernhard Schlink poate fi cumpărat cu reducere de la Elefant sau Libris.

Olga este o poveste despre iubire si singuratate, despre forta si neputinta, despre certitudine si ratacire, despre tensiunea care se naste intre istoria personala si istoria comuna a unei natiuni ce traverseaza doua razboaie mondiale devastatoare.

Imaginea personajului central se intregeste si capata treptat profunzime prin impletirea celor trei parti ale cartii, cu trei perspective narative distincte, urmarind evolutia Olgai Rinke si neasteptatul deznodamint al povestii ei. 

O nebunie de carte. Noul roman al lui Bernard Schlink este o capodopera. – Freie Presse 

Schlink descrie empatic soarta unei femei care pierde aproape tot, raminind totusi neatinsa de ura, neprefacuta si sensibila. Autorul creeaza aici o figura feminina puternica, ce trezeste respect, fiindca nu-si tradeaza convingerile, are un fler politic infailibil si dispretuieste national-socialismul – o femeie ambitioasa, independenta, inteligenta si iubitoare. – Der Spiegel 

In cel mai recent roman al sau, Olga, o poveste de iubire emotionanta si placuta la lectura, Schlink se dovedeste inca o data un povestitor sclipitor. – Hamburger Abendblatt 

Romanul lui Bernhard Schlink traverseaza doua secole de istorie germana. – Abendzeitung

De acelasi autor gasim in librariile noastre maimulte carti, printre ele Evadari din iubire si Cititorul.

bogdan
Total
7
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

3 cărți recomandate de Ana Nicolau (Nemira) pentru luna martie

Next Article

40 de festivaluri de carte într-o țară cu mulți cetățeni analfabeți

Related Posts

Total
7
Share