fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Orice carte, transport gratuit. Doar azi, la elefant

E ziua perfecta pentu cumparat de carti ieftine. Urmarim zilnic preturile la carti si, cateodata, ne mai pica ochii pe cate un titlu pe care l-am putea cumpara foarte, foarte ieftin. Impedimentul la elefant, cel putin in cazul cartilor ieftine, este valoarea transportului. Daca gasim o carte de 5 lei, nu prea ne vine sa mai dam inca 6,9 lei pe transport. Asa ca astfel de carti ieftine le reportam pentru zilele in care elefantul ne ofera transport gratuit.

De obicei, acest lucru se intampla in zilele de week-end, sambata si duminica. Este un mod de a impulsiona vanzarile si in zilele “mai slabe”, asa ca ne bookuram si noi de lucrul acesta. Frumos este ca am vazut ca si astazi avem transport gratuit la orice carte pe care o comandam de aici.

Asa ca astazi poate fi ziua aceea in care ne uitam mai atenti la preturi si punem in cos cartile ieftine care ne ies in cale. Din fericire avem de ales din mii de titluri, asa ca nu ar trebui sa fie asta o problema. Apropos, sunt si carti care costa 2-3 lei.

Daca la transport gratuit adaugam si ideea livrarii in 24 de ore (asa cum suna promisiunea elefantului), din 2-3 clickuri ne putem rezolva lecturile de peste week-end. Spor la citit!

transport-gratuit-elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri de pana la 86% la carti de fictiune + transport gratuit

Next Article

Ghiozdane, genti si penare pentru toate gusturile

Related Posts

Total
0
Share