fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Pachet Regii blestemati (7 volume cu doar 134 lei)

pachet-regii-blestematiO noua serie publicata de Editura Litera face deja valuri printre cititori. Vorbim aici de seria “Regii blestemati”, de Maurice Druon. Am descoperit astazi ca a aparut si un pachet cu cele 7 volume ale Seriei pe care-l puteti comanda si cu o reducere draguta. Cartile le gasiti aici, iar daca le vreti pe toate, asa cum spuneam le puteti cumpara sub forma unui pachet cadou de aici.

Pachetul conţine titlurile:

 1. Regele de fier;
 2. Regina sugrumată;
 3. Otrăvurile coroanei;
 4. Legea bărbaţilor;
 5. Lupoaica Franţei;
 6. Crinul şi leul;
 7. Când un rege pierde Franța.

Regii blestemati are de toate: regi de fier si regine sugrumate, razboaie si tradari, minciuni si senzualitate, inselatorii, rivalitati de familie, blestemul cavalerilor templieri, bebelusi schimbati la nastere, femei-lup, prabusirea unei mari dinastii, iar toate acestea (sau mare parte din ele) sunt luate direct din paginile de istorie. Si, credeti-ma, familiile Stark si Lannister nu sunt mai interesante decat Capetienii si Plantagenetii. Fie ca esti pasionat de istorie sau de literatura fantasy, nu vei putea lasa din mana romanele lui Druon: este Urzeala tronurilor in original.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: "Agentul secret al lui Altin-Bey", de Rodica Ojog-Brasoveanu

Next Article

Cele mai bune carti ecranizate, acum cu reduceri de pana la 65%

Related Posts

Privacy Preference Center

  Total
  0
  Share