fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cele mai bune carti ecranizate, acum cu reduceri de pana la 65%

Cum stim cu totii, cartea bate filmul :) Imi place ca elefantul a organizat in campania sa de reduceri o categorie dedicata titlurilor ecranizate. Gasiti aici carti foarte frumoase si interesante, merita sa le cititi. Probabil multe din filmele care au fost facute dupa aceste titluri le-ati si vazut deja. Cu atat mai mult merita sa citit cartea. Am facut exercitiul asta de mai multe ori si pot spune ca, desi in urma vizionarii filmului subiectul imi era extrem de cunoscut, lectura cartii respective m-a facut nu doar sa observ diferentele, ci si sa constat ca nu de putine ori cartea chiar este mai buna decat filmul :)

A, merita sa va uitati dupa asemenea carti in campania semnalizata astazi si pentru ca sunt reduceri foarte, foarte bune. Unele titluri au reduceri de peste 50%, asa ca nu o sa scotociti prea adanc prin buzunare. Spor la citit!

carti-ecranizate

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pachet Regii blestemati (7 volume cu doar 134 lei)

Next Article

Nu mai stii ce sa citesti? Sunt o multime de titluri nou aparute...

Related Posts
2+1 Gratuit
Citește mai mult

2+1 Gratuit la cărțile Elefant

Elefant ne readuce o promoție de care ne-am tot bookurat anii trecuți. 2+1 Gratuit este una dintre cele…

Total
0
Share