fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Până la 60% reducere și carte CADOU de Ziua Pământului

Siua Pământului

Astăzi, 22 aprilie, celebrăm Ziua Pământului pentru a ne reaminti că planeta noastră și ecosistemele sale ne oferă, zi după zi, condițiile necesare pentru întreținerea vieții. Ziua Pământului a fost declarată sărbătoare oficială de către Organizația Națiunilor Unite (ONU) începând cu anul 2009. Acest eveniment a reprezentat și startul mișcării ecologice moderne și este recunoscut drept cel mai mare eveniment civic al planetei.

Astăzi primești cadou bestsellerul Pământul nelocuibil de David Wallace – Wells la orice comandă de minim 49 lei.

O încălzire de peste 4°C până în 2100 înseamnă, potrivit unor estimări, că regiuni întregi din Africa, Australia și Statele Unite, părți din America de Sud, la nord de Patagonia, și Asia, la sud de Siberia, vor deveni de nelocuit din cauza căldurii, deșertificării și inundațiilor.

Aceste aspecte ar afecta și alte regiuni. (…) Dacă planeta a fost adusă în pragul catastrofei climatice în timpul unei singure generații, și responsabilitatea de a evita dezastrul aparține tot unei singure generații. Cu toții știm despre ce generație este vorba. A noastră.

„O carte puternică și evocatoare. (…) Wallace-Wells și-a propus să ofere altceva decât narațiunea standard despre schimbările climatice. (…) El evită «banalitatea sinistră a limbajului climatologiei» în favoarea unei proze elegante și curgătoare.“ Jennifer SzalaiThe New York Times

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Povești de vară

Povești de vară, de Mieko Kawakami (Editura Litera, 2021)

Next Article
Librex

Librex încheie primul trimestru al anului cu venituri de 527.000 euro

Related Posts

Total
0
Share