fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Pravalia de maruntisuri a domnului Nakano, de Hiromi Kawakami [Editura Polirom, 2015]

pravalia-de-maruntisuri-a-domnului-nakanoHiromi Kawakami, autor despre care am mai vorbit in cateva randuri pe bookuria, revine in Romania cu o noua carte aparuta la Editura Polirom. Este vorba de Pravalia de maruntisuri a domnului Nakano, carte pe care o puteti cumpara cu reducere de aici.

Noua ne-a placut foarte mult „Cele zece iubiri ale lui Nishino”, carte a carei recenzie am publicat-o acum cateva luni.

Revenind la Pravalia de maruntisuri a domnului Nakano, pana apucam sa citim cartea va invitam sa lecturati descrierea acesteia:

Intr-un cartier marginas din Tokyo, pe o strada comerciala, se afla un magazin de maruntisuri aparent banal. Insa aici, intr-un spatiu cu parfum nostalgic, se tes incetul cu incetul, cu rafinament si subtilitate, povesti de iubire tradata sau neimplinita. Varstnicul domn Nakano, patronul pravaliei, tanjeste dupa ceva nedefinit si isi imparte viata intre magazin si iubitele sale vremelnice.

Sora lui, Masayo, isi cauta si ea iubirea, in vreme ce tanara Hitomi, angajata lui Nakano si, in acelasi timp, naratoarea din roman, are o relatie ciudata, marcata de avansuri si retrageri, cu Takeo, celalalt angajat al pravaliei. Iar pe parcursul cartii apar mereu, odata cu diverse obiecte ajunse in pravalie, alte personaje si alte povesti.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Un cadou de la păpuşa singuratică, de Dare Wright

Next Article

Concurs: Editura Herald ofera 2 exemplare din ”Coranul”

Related Posts

Total
0
Share