fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Promotii de weekend: Cartile Marilor Idei si ale preturilor cu 40% mai mici :-)

Ce faci weekendul acesta? Iti propunem sa iti rezervi timpul pentru ceva impresionant. Nu e vorba de fenomene naturale, nici despre noi descoperiri stiintifice, ci despre … idei. Ale cui? De ce? Cum?

Raspunsul il gasiti in cartile marilor idei cuprinse in cinci colectii speciale: Babel, Byzantivm, Cuaternar, Istoria… si Porta Magica. Toate titlurile acestor colectii au weekendul acesta o reducere de 40%.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9617003d6&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.nemira.ro%252Fcartile-marilor-idei”]Vezi aici colectia[/button]

Mari idei, dar ce fel? Este simplu! Mari idei din istorie, din cultura si arta bizantina. Mari idei din literatura esoterica si din fictiunea literara ce cultiva placerea lecturii avizate. Ideile cartilor care nelinistesc si pun intrebari.

Promotia se desfasoara pana la data de 30 septembrie si nu se cumuleaza cu alte promotii. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.

idei

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ioana Parvulescu - desemnata castigatoare a Premiului Uniunii Europene pentru Literatura

Next Article

Carturesti si Editura Herg Benet ne invita la lansarea romanului “Marele Băiat de Cartier” de Kiki Vasilescu

Related Posts

Total
0
Share