fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Recomandările zilei – 29 iulie 2016

Suntem cu un pas în weekend. Yuhu! Se anunță un sfârșit de săptămână torid, așa că aveți grijă pe unde vă purtați pașii. Iar dacă nu v-ați programat vreo vânătoare de pokemoni, ar trebui să știți deja ce o să citiți în zilele următoare. Până atunci, poftiți la o nouă rundă de recomandări. Lucruri frumoase, zău! Citiți!

  • Smaranda Liubov ne oferă pe BookMag o colecţie de emoţii şi amintiri: ”Cartea copilăriilor”. Cartea a apărut recent la Editura Polirom și poate fi cumpărată de aici.
  • Elefant are astăzi o campanie prin care oferă transport gratuit la orice comandă! Vezi aici o colecție de cărți ieftine.
  • Hyperliteratura a făcut o listă cu 5 autori scandinavi mai puțin cunoscuți pe care ar trebui să-i citești.
  • Andreea scrie pe Filme-cărți despre Moștenirea familiei Kurt”, de Bjørnstjerne Bjørnson. Cartea a apărut la Editura Litera și poate fi cumpărată cu reducere de aici.
  • Simona ne dezvăluie pe secretelecărților romanul Magia lucrurilor simple de Estelle Laure. Cartea a apărut în acest an la Editura Epica și se găsește cu reducere aici.
  • eMAg are un interesant Bazar de carte. Reducerile ajung până la 60%. De urmărit!
  • Tot la capitolul promoții bune avem și campania de weekend de la Libris. Toate tilurile RAO au reduceri foarte mari + transport gratuit. Detalii aici
  • Dacă vă plac cărțile cu preț fix, Editura Trei are o campanie cu zeci de titluri la 10 lei, iar Nemira ne oferă multe cărți la 9,99 lei. Spor la citit!
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Dulcea uitare

Dulcea uitare, de Jamie McGuire

Next Article
Super weekend RAO

Super weekend RAO! Reduceri de până la 65% la TOATE titlurile + Transport GRATUIT!

Related Posts

Total
0
Share