fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

45% reducere la mii de carti + 3 carti si ceaiuri CADOU. Vezi voucherul

Astazi e iar ziua aia frumoasa cand va recomandam sa va incarcati de energii pozitive ca sa aveti tot curajul din lume sa va gasiti cele mai frumoase carti. Este ziua marilor reduceri, dar si a unor cadouri frumoase. Nu trebuie decat sa-ti amintesti care sunt cartile pe care ai fi vrut sa le citesti si nu ai apucat inca, sa le cauti aici si sa le pui in cosul de cumparaturi. Apoi aplici una bucata magie numita voucher de reducere (sunt doua coduri, unul pentru cartile tiparite si altul pentru eBook-uri) si o sa vezi ca orice carte ti-ai dori va avea pretul redus cu cel putin 45%. Daca printre cartile alese de tine sunt unele cu reduceri mai mari de 45% se va pastra reducerea cea mai mare.

Vezi aici codurile de reducere

Si asta nu e tot. Daca ai grija ca in cosul de cumparaturi sa ai carti de minim 129 de lei atunci te bookuri si de doua cadouri foarte frumoase: pachetul de carti “Mari Clasici” de la Editura Litera + ceaiuri aromate care sa-ti faca lecturile si mai frumoase.

O campanie binevenita acum in prag de sarbatori, un moment foarte bun pentru alegerea cadourilor pentru cei dragi. Reducerea de 45% poate fi aplicata la mii de carti, asa ca poti alege carti si pentru tine, dar si pentru toti ceilalti dragi, fie ca vorbim de bunici, parintii, frati, copii sau prieteni.

Promotia este valabila doar azi 9 decembrie, multe carti sunt in stoc limitat, asa ca ar trebui sa te si grabesti putin.

Regulament campanie 45% reducere la mii de carti

Pentru a beneficia cat mai multi clienti de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in data de 9 decembrie 2015.

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin,Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.

voucher reducere carti

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Numar special TIMPUL, editia noiembrie-decembrie 2015

Next Article
sange din piatra

Sânge din piatră, de Frances Fyfield

Related Posts

Total
0
Share