fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

50% reducere la mii de cărți + transport gratuit (doar azi, 22 septembrie 2016)

Pentru astăzi Elefantul ne readuce reducerea de 50% la mii de cărți (peste 50.000 de titluri, după cum anunță ei). E o promoție excepțională, recunoaștem, așa că azi va fi ziua în care vă invităm și pe voi să vă bookurați de cărți ieftine. Reducerile sunt semnalate direct în paginile cărților, le găsiți aici, nu mai trebuie să folosiți niciun voucher. E mult mai simplu așa, felicităm elefantul pentru ușurarea proceselor de comandă.

Cum am tot povestit de cărți interesante în ultimele noastre recenzii, poate vreți să le și citiți. Le cumpărați azi la preț redus, așa că vă puteți alimenta cu lecturi frumoase pentru săptămânile ce urmează.

Un alt mare plus al campaniei de astăzi este și faptul că orice carte comandată, indiferent de preț, ajunge la voi fără niciun cost suplimentar, transportul fiind ”din partea casei”. Un bun motiv pentru a cumpăra cărți ieftine, fie și doar una…

Singurul minus al campaniei este că se va încheia la miezul nopții – promoția a fost anunțată ca fiind valabilă doar azi, 22 septembrie. Cu siguranță, însă, ne vom mai întâlni cu astfel de ocazii, reducerile de 45%-50% la cărți sunt destul de dese la Elefant. Vă vom anunța din timp și pe viitor.

Până atunci bookurați-vă de cărți frumoase și ietine și comandați-vă ce vă place de aici.

cărți ieftine

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Să înveți să te rogi în era tehnologiei

Să înveți să te rogi în era tehnologiei, de Goncalo M. Tavares

Next Article
recomandări

Recomandările zilei - 22 septembrie 2016

Related Posts

Total
0
Share