fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Pana la 50% reducere la seria de autor Rodica Ojog-Brasoveanu

Cartile politiste ale celebrei autoare Rodica Ojog Brasoveanu au fost prezentate si pe la noi in mai multe randuri (mai ales cu pcazia campaniei de inserturi derulata de Libertatea si Editura Nemira). De atunci am ramas intr-o dulce asteptare, urmarind momentul in care se vor gasi reduceri frumoase si pentru aceste carti. Cei care apuca sa citeasca macar un roman scris de Rodica Ojog Brasoveanu se vor indragosti de stilul acesteia, de misterul si sarmul cu care sunt invaluite povestile si cu siguranta isi vor dori sa citeasca mai multe titluri.

Reducerea de astazi este, asadar, mai mult decat binevenita, o salutam cu bookurie si va recomandam sa va alegeti de aici carti scris de Rodica Ojog Brasoveau. Reducerile ajung si pana la 50%.

Promotia se desfasoara pana duminica, 31 august, si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.

oferta-ojog-nemira

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

eBook Reader PocketBook Mini cu 40% reducere

Next Article

Clubul dascalului modern - Manual PLUS digital

Related Posts

Total
0
Share