fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

eBook Reader PocketBook Mini cu 40% reducere

ebook-reader-miniPentru ca tot prezentam frecvent eBook-uri foarte bune pe care le primim cadou, ar trebui sa aveti prin preajma si un device de pe care sa lecturati carti electronice. Cu siguranta va veti indragosti de o asemenea jucarie si multe din cartile pe care le citeati vor ajunge sa fie stocate in memoria noului vostru eBook Reader.

Pe piata exista deja foarte multe eBook Readere, fiecare cu calitatile si atributele sale. Pentru astazi ne oprim la eBook Reader PocketBook Mini motivati fiind si de faptul ca poate fi cumparat de aici cu o reducere foarte buna de 40%.

Mai jos aveti si o scurta descriere a eBook Reader-ului, pentru pret va recomandam acest link.

PocketBook Mini incape in orice buzunar si avand tastele functionale dispuse in mod foarte practic si un buton de navigare cu cinci directii, poate fi manevrat cu o singura mana.

PocketBook Mini este extrem de usor (doar 130 de grame), iar datorita compactitatii sale (grosime de 7,2 mm) ocupa foarte putin spatiu chiar si in cea mai mica posetuta.

Ca sa-l si testati rapid dupa ce l-ati cumparat, va puteti alege cateva eBook-uri gratuite de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Sute de filme pe DVD cu preturi pornind de la 3,9 lei

Next Article

Pana la 50% reducere la seria de autor Rodica Ojog-Brasoveanu

Related Posts

Total
0
Share