fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ziua marilor reduceri la cărți. Voucher de 45% reducere la mii de cărți

Astăzi avem deja săptămânala campanie de mari reduceri la cărți. La fel ca și în celelalte rânduri, găsiți aici două coduri de reducere, unul pentru cărțile tipărite și altul pentru eBook-uri. Este o bună ocazie pentru achiziționarea noilor apariții, dar puteți folosi codul de reducere și pentru a vă lua lecturile la care simțiți că sunteți restanți, dar și pentru a face cadouri interesante celor dragi.

Codurile de reducere sunt valabile doar astăzi, 17 martie.

Dacă nu știți ce să vă cumpărați urmăriți blogul nostru și o să descoperiți minunate cărți ce vă vor face cu siguranță viața mai frumoasă. Avem în colecție peste 400 de recenzii, multe noutăți pe care le semnalăm în această categorie, dar și informări zilnice despre reducerile la cărți.

Pentru a beneficia cat mai multi clienti de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in data de 17 martie 2016. Vezi Regulamentul

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin,Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.

voucher

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Fascinanta lume a savanei

Fascinanta lume a savanei. O aventură în culori, de Millie Marotta

Next Article

Ziua cumpărăturilor online - reduceri foarte mari + carduri cadou

Related Posts

Total
0
Share