fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ziua cumpărăturilor online – reduceri foarte mari + carduri cadou

Ziua cumpărăturilor onlineAstăzi, cele mai bune oferte din online-ul românesc par să se găsească la eMAG. Campania Ziua cumpărăturilor online ne aduce reduceri de până la 50% la zeci de mii de produse, dar și carduri cadou cu 10% din valoarea cumpărăturilor făcute.

Supriza este cu atât mai plăcută cu cât am văzut că sunt reduceri foarte mari și la cărți, dar și carduri cadou de 10% oferite iubitorilor de lecturi. Cărțile din promoție le găsești aici.

Ziua cumpărăturilor online este o campanie generală, este momentul perfect pentru a face achizițiile pe care le urmărești de ceva vreme, sau să-ți cumperi ceva drăguț. Sunt reduceri mari și la tablete, laptopuri și telefoane mobile, dar și la electrocasnice și televizoare. Cum de la eMAG îți poți cumpăra aproape orice nu lăsa să treacă ziua și bookură-te de reduceri.

Campania Ziua cumpărăturilor online este una din puținele campanii ”de o zi” pe care le desfășoară eMAG și poate fi comparată ușor cu Black Friday, din punctul de vedere al amplorii reducerilor oferite. Așa că dacă vrei un Black Friday de primăvară, astăzi îl ai în toată splendoarea lui! :)

Ziua cumpărăturilor online se încheie astăzi, la miezul nopții. Happy shopping!

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
voucher

Ziua marilor reduceri la cărți. Voucher de 45% reducere la mii de cărți

Next Article
club de carte

Club de carte Litera

Related Posts

Total
0
Share