fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ultima zi din februarie – 45% reducere la mii de cărți. Vezi codul de reducere

Ultima zi a lunii ne aduce și un nou cod de reducere la mii de cărți. Începe și tu săptămâna cu noi cărți, le poți cumpăra la prețuri mult mai mici. Folosește codurile de reducere și ai reducere garantată de minim 45% la mii de cărți și eBook-uri. Îți poți comanda mărțișoare literare, că tot este mâine 1 martie.

Cum știi deja, codurile de reducere sunt și pentru cărți tipărite, dar și pentru eBook-uri. Există și câteva reguli de care trebuie să ținem cont, detalii mai jos.

Pentru a beneficia cat mai multi clienti de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in data de 29 februarie 2016. Vezi Regulamentul

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin,Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
winston

Winston, un motan în misiune secretă, de Frauke Scheunemann

Next Article
Hibernalia

CDPL FEST 44, o ediție la feminin cu Veronica D. Niculescu, Dana Jenaru și Irina Georgescu

Related Posts

Total
0
Share