fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reduceri mari în campania Stock Busters de la eMAG (22-24 martie)

stock busters

De astăzi și până pe 24 martie, eMAG are o nouă campanie de reduceri, Stock Busters. M-am uitat puțin să văd care este oferta de carte și sunt ceva titluri ce merită atenție și din partea ta. Asta înseamnă că sunt cărți ce au reduceri și de 80%, nu foarte multe ce-i drept, dar sunt destul de multe ce pot fi cumpărate la jumătate de preț.

Vezi aici cărțile cu reducere

Bineînțeles, fiind o campanie de reduceri de la eMAG, Stock Busters are propuneri extrem de interesante în toate categoriile de produse. Dacă ai în plan vreo achizție în aceste zile, vezi reducerile de aici, compară și cu alte site-uri sau alte magazine dacă mai ieși la o plimbare, și ia cea mai bună decizie. Este posibil ”să pici pe subiect” și să ai norocul unor reduceri importante dacă produsele pe care le cauți sunt și în vizorul campaniei Stock Busters.

Cum spuneam și la început, campania Stock Busters se încheie pe 24 martie, însă, așa cum îți spun de fiecare dată, produsele cele mai căutate se vor epuiza destul de repede.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
primavara reducerilor

Primăvara reducerilor la Nemira

Next Article
Animalul inimii

Animalul inimii, de Herta Müller

Related Posts

Total
0
Share