fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reduceri mari la carti de business si dezvoltare personala

Nu sunt neaparat fan al cartilor de dezvoltare personala. Le gasesc utile, insa cu anumite limite. Daca nu esti in stare sa te provoci, sa te modelezi si sa te autoeduci, stimulente precum cartile de dezvoltare personala nu-ti pot fi de prea mare ajutor. Cu siguranta unii spun ca astfel de carti te pot “starni”, iti pot arata calea. Sunt convins ca asa este, insa, cel putin in cazul meu, lucrurile functioneaza putin altfel. Suntem incarcati cu principii, convingeri si experiente proprii, multe dintre ele atat de bine infipte, incat o carte care-ti zgandara universul iti poate face si rau.

Mai mult, fenomenul asta al dezvoltarii personale este nu de putine ori sustinut, documentat si argumentat de autori obscuri, de oameni care au descoperit o cale de a face bani si nu neaparat bine. Sunt povatuitori care in afara de a da sfaturi nu au altceva de aratat, mai mult, oameni care sunt incapabili sa urmeze drumul pe care-l propovaduiesc. Dar este doar o mica opinie, o luati ca atare.

Daca sunteti atenti la cartile de dezvoltare personala, daca va plac si va ajuta, macar sa le cumparati mai ieftin. Asta facem aici, zi de zi, de trei ani si cateva zile :). Asa ca, daca vreti ultimele noutati in materie, cu reducere si transport gratuit, le gasiti aici. Reducerile sunt substantiale, de pana la 60%, asa ca pretul nu este o problema. Singura problema ramane continutul cartilor pe care le alegeti. Daca va ajuta sau nu. Caci in cazul cartilor de dezvoltare personala eu asta gasesc ca si principiu de baza: sa te ajute, nu neaparat sa-ti placa. Spor la citit!

Dincolo de cartile de dezvoltare personala, cumva in zona asta sunt si alte titluri, insa pe care chiar le recomand cu mare bookurie. Si vorbesc aici de cartile de la Editura Publica (vezi aici reducerile la cele mai bune titluri) si cartile de business – pentru cei pasionati de domeniu (reduceri de pana la 55% si transport gratuit daca alegeti sa le cumparati de aici).

promo-dezvoltare-personala

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lista Anutei: Zece romane ale secolului XXI

Next Article

Zilele NEMIRA pe Libris.ro! Reduceri intre 45% - 84% + Transport GRATUIT!

Related Posts

Total
0
Share