fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 13 ianuarie 2016

reduceriRevenim și astăzi cu o nouă porție de reduceri. Avem și un prilej bun, elefant ne oferă și astăzi reduceri de 45% la mii de cărți, dar și o carte cadou. Toate detaliile și codul de reduceri le găsiți aici. E o bună ocazie să vă cumpărați câteva cărți frumoase, n-ar trebui să o ratați. Ca să vă faceți o idee de ce cărți ați putea să mai citiți în perioada următoare, puteți vedea Top 100 cele mai citite cărți, dar și ultimele noastre recenzii la cărți.

Cei de la Libris au și ei reduceri bune în această perioadă + transport gratuit la orice achiziție. Reducerile le vedeți aici, e bine și să știți că la orice carte de la Editura Publica se oferă și un titlu cadou.

Cei de la eMAG au și ei un Top 100 al celor mai vândute cărți. Sunt și acolo titluri extrem de interesante, dar și reduceri atractive. Așa că dacă intenționați să vă cumpărați ceva de la eMAG zilele acestea, nu ar fi rău să puneți în coș și cel puțin o carte.

Librăria online Nemira are o promoție de toată frumusețea, mai precis o lichidare de stocuri în care peste 250 de cărți au reduceri de până la 75%. Dacă vă plac cărțile apărute la Nemira, găsiți aici titlurile din promoție.

Iubitorii de carte străină au și ei parte de reduceri frumoase. Books Express are o pagină generoasă cu reduceri, cărți așezate frumos pe categorii. Sunt sute de titluri, reduceri destul de mari.

Cam atât pentru astăzi, spor la cumpărături și lecturi plăcute!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Bookquizz. Cât de bine îl cunoști pe Guillaume Musso?

Next Article
set cadou micul print

Set cadou Micul Print, 6 Volume

Related Posts

Total
0
Share