fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 14 octombrie 2015

Smiley BookSuntem la jumatatea saptamanii si daca nu ti-ai facut inca lista cu cartile pe care le poti citi in acest week-end, astazi este o zi buna pentru achizitii. Sunt promotii interesante si bune in mai multe magazine si librarii online. Si, cum o sa vezi mai jos, nu este vorba doar despre carti. Sunt si multe alte lucruri pe care le poti cumpara cu preturi mult mai mici decat intr-o zi normala. Am fi putut anunta inca de ieri multe promotii, dar cum ii stim pe unii superstitiosi, ne-am ferit de ziua de marti, 13 :)

Incepem tura de reduceri de astazi cu carti. Multe carti.

Pe langa carti, campania Festivalul toamnei ne aduce reduceri de pana la 50% la electronice, electrocasnice, hainute si multe alte cele trebuincioase fiecaruia dintre noi. Daca te pregatesti sa cumperi ceva vezi aici, este posibil sa faci o frumoasa economie.

In incheiere, pentru cititoarele noastre dragi, propunem si aceasta lichidare de stocuri la rochite dragute. Preturi foarte, foarte bune.

Cam atat pentru astazi, lecturi placute si saptamana cat mai usoara!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Parisul nu are sfârşit, de Enrique Vila-Matas

Next Article

Lansare de carte: ”Despre ierarhiile divine” de Madeea Axinciuc

Related Posts

Total
0
Share