fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 18 august 2015

Smiley BookAstazi e o zi excelenta pentru cumparat carti. O spun cu voce tare :) pentru ca sunt multe oferte extrem de atractive. Asa ca daca sunteti in cautare de carti ieftine sau vreti sa faceti frumoase economii, linkurile de mai jos va vor fi de mare ajutor.

Incepem cu super promotia de aici – orice carte cu minim 50% reducere. Pentru a beneficia de reducere trebuie sa folositi in pagina de comanda codul de reducere pe care-l gasiti accesand linkul de mai sus.

O oferta excelenta este si cea la cartile Humanitas, lichidare de stocuri in care gasiti peste 250 de carti Humanitas la preturi foarte mici. Sunt multe titluri bune si la 5 lei. Toate cartile au si transport gratuit. Vezi aici cartile din promotie.

Daca va plac lecturile SF si Fantasy, Nemira are si ea o campaniei foarte buna: 50% reducere la Top 100 Bestseller. Sunt carti super cunoscute, sigur nu le-ati citit pe toate, asa ca este o buna ocazie de va lua cateva carti ieftine de aici.

Ultima recomandare o facem catre un autor special, John Green. Daca-ti plac si tie cartile scrise de acesta, le poti gasi aici cu 33% reducere + transport gratuit. In oferta sunt 6 carti, una mai frumoasa si interesanta ca alta :)

Cam atat pe ziua de azi, sa aveti o saptamana excelenta si spor la citit!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top 100 cele mai citite carti Nemira cu 50% reducere

Next Article

Fragment din "Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu", de Protosinghel Teodosie Paraschiv [Editura Adenium]

Related Posts

Total
0
Share