fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 18 ianuarie 2016

reduceriIncepem săptămâna cu anunțarea mai multor campanii de reduceri ce se întâmplă prin magazinele online. Sunt și multe cărți ieftine ce pot fi cumpărate în această săptămână, dar sunt și multe alte produse ce au prețuri foarte bune în această perioadă. Așa că, pentru astăzi, ne vom rezuma doar la a vă anunța campaniile de reduceri, urmând ca în zilele următoare să revenim cu mai multe informații despre cărți. Spor la cumpărături!

Nopțile albe ale shoppingului la Elefant. Mari reduceri la ceasuri, genți și produse fashion. Sunt și multe cărți ieftine, am și semnalat astăzi într-un articol o categorie cu cărți ce nu depășesc 5 lei titlul. Reducerile anunțate la ceasuri, genți și hăinuțe sunt de până la 80%, aveți de unde alege, sunt multe produse în promoție.

Campania la Altex. O campanie ce se adresează întregii familii, sunt reduceri bune și foarte bune la toate categoriile de produse comercializate de Altex. Dacă aveți nevoie de electronice și electrocasnice e posibil să găsiți ce vă trebuie la prețuri foarte bune.

evoCarnavalul ofertelor de la evoMAG. Reduceri interesante la smartphone-uri și smartwatch-uri, dar și la imprimante, televizoare, laptopuri și alte asemenea minunății tehnice. Campania a fost pornită de dimineață, încă mai puteți prinde cele mai bune oferte.

Reducerile săptămânii la eMAG. Fiecare nouă săptămână vine cu reduceri interesante de la cel mai mare magazin online din România. Vezi ce noutăți și surprize ne-a pregătit eMAG pentru această săptămână.

Dacă ai văzut și alte campanii interesante ce se desfășoară în magazine online lasă-ne un comentariu și mărim lista de recomandări.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

E iarnă și-n Herăstrău. Coafura rezistă :)

Next Article
jurnalul unui pusti

Colecția Jurnalul unui puști, împreună cu Libertatea (primele 4 volume)

Related Posts

Total
0
Share