fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 21 ianuarie 2016

reduceriSunt câteva oportunități bune și astăzi pentru a vă alege cu câteva cărți interesante și ieftine. O să găsiți mai jos recomandările noastre, cu mențiunea că stocurile la cele mai bune oferte sunt în mare pericol :) Dacă vrei să nu-ți ia vreun alt cititor fața, dă clickuri repede, repede și comandă-ți tu ce e mai bun.

  • Elefant continuă seria reducerilor cu care ne-a tot obișnuit și are câteva topuri drăguțe cu multe cărți ieftine. De studiat aici.
  • Libris are o bună promoție la cărțile a 4 Edituri. Am scris de dimineața despre această campanie, vezi aici articolul. Trebuie să știi doar că oferta este valabilă doar azi, 21 ianuarie.
  • La eMAG este ultima zi din campania Revolutia preturilor. Cum au acolo și multe cărți ieftine, merită să vezi ofertele.
  • Nemira are câteva sute de cărți cu prețuri fixe de 3, 7 și 10 lei. Cărți frumoase pentru pasionații lecturilor SF & Fantasy. Vezi aici cărțile din promoție.
  • Colecția Enigma de la Editura Univers are în sfârșit și reduceri. Am urmărit mai multe cărți din colecție, sunt interesante. Noile prețuri le vezi aici.
  • Toată seria de autor Paulo Coelho are 20% reducere în librăria Humanitas. Vezi aici titlurile din promoție.

 

Cam atât pentru astăzi. Dacă sunteți în căutare și de altceva vă recomand să vedeți review-urile akoom. Sunt de mare ajutor.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Al cincilea val

Al cincilea val, de Rick Yancey - impreuna cu ziarul Libertatea

Next Article
lichidare stoc carti nemira

Lichidarea de stocuri Nemira continuă și în acest week-end. Peste 250 de cărți, reduceri de până la 75%

Related Posts

Total
0
Share