fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 22 septembrie 2015

Smiley BookHai salut! Astazi sunt ceva promotii demne de mentionat. Unele dintre ele le-am pomenit si in articolasele de astazi, dar cred ca e ok sa le gasiti si pe toate intr-un singur loc, adica aici :)

Cea mai importanta campanie de semnalat astazi este Revolutia preturilor – campanie in care, pe langa multe carti ieftine, gasiti o multime de alte produse. reducerile anuntate sunt de pana la 50%, insa in cazul cartilor am vazut reduceri cu mult mai mari. In plus, cartile au regim special – transportul este gratuit.

Cateva carti care ne-au atras atentia:

Elefantul continuia si el promotia “10 edituri, cel putin 50% reduceri“. Mii de carti de la 10 edituri de top au reduceri extrem de mari, aveti ocazia sa va cumparati cartile preferate la cel putin jumatate de pret. Este o campanie cu care elefantul ne-a obisnuit, imi place ca o continua.

Si Libris are in desfasurare promotii mari, astfel peste 19.000 de titluri sunt disponibile cu reduceri ce ajung si pana la 82%. Si in cazul acestei librarii online transportul este gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea acesteia.

Cam atat pentru astazi. Destule optiuni, chiar si pentru cei mai mofturosi cititori, ba chiar si pentru cei care au si cate un arici in buzunar :)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Roşu şi negru, de Stendhal

Next Article

De la miezul noptii toate cartile sunt la jumatate de pret!

Related Posts

Total
0
Share