fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 23 octombrie 2014

O noua zi, tot mai multe reduceri :) Pentru iubitorii de carti astazi este ziua alegerilor, ziua in care iti va fi imposibil sa nu-ti gasesti o super carte la un pret foarte mic. Cu totii suntem iubitori de carti ieftine, si nu ne referim deloc la continut, ci doar la pret. Daca a de pregatit ceva cadouri pentru un Sfantul Dumitru sau alta ocazie, indiferent ce te-ai gandit sa iei, poti pune si o carte langa. E un gest frumos, cu siguranta va fi apreciat.

Dar hai sa vedem unde gasim astazi carti ieftine.

In primul rand, reducerile de aici la cartile RAO te vor cuceri. Sunt peste 1500 de titluri in promotie, multe dintre carti au preturile reduse cu mai mult de jumatate. Continuam povestea cu carti de la Editura Litera, pe care le gasesti aici cu reducere de minim 40%. Iubitorii genului SF & Fantasy au reduceri de pana la 50% la 32 de pachete de carti excelente.

Lasand cartile la o parte merita sa mentionam si alte cateva categorii cu reduceri foarte bune astazi:

Daca tot esti in cautare de reduceri si promotii, te invit sa vezi si concursurile noastre. Poate nu mai dai bani si castigi ceva dragut de citit :)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Playlist pentru Nick si Norah", de David Levithan, Rachel Cohn [Editura Trei, 2014]

Next Article

Intalnire cu Nicolae Breban la Libraria St. O. Iosif din Brasov

Related Posts

Total
0
Share