fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 27 ianuarie 2016

reduceriSalut și bine te-am găsit la o nouă porție de reduceri. Ne bookurăm și astăzi de prețuri mult reduse la cărți, așa că nu rata ocazia să-ți faci provizii pentru week-end și perioada următoare.

În primul rând ar trebui să te folosești și tu de voucherul minune de aici. Este valabil doar azi, și-ți aduce o frumoasă reducere de cel puțin 45% la peste 50.000 de cărți. Dacă ratezi achizițiile de azi, stai pe-aproape, sigur va reveni oferta și săptămâna viitoare. Urmărește-ne zilnic, dar te invit să te și abonezi la newsletter-ul nostru pentru a nu rata nicio oportunitate din cele pe care le semnalăm pe-aici. Te abonezi simplu, folosește formularul de la sfârșitul acestui articol.

Libris are în desfășurare mai multe promoții extrem de interesante. Sunt cărți cu reduceri de până la 90%, oferta este structurată pe edituri. Așa că dacă ai și tu o editură favorită, sau mai multe, vezi aici dacă sunt reduceri bune în această perioadă. Libris oferă și transport gratuit la orice carte, așa că reducerile devin și mai interesante.

Nemira are o ultimă săptămână de lichidare de stocuri. Poți profita și tu, mai ales dacă-ți plac cărțile SF. Sunt peste 300 de titluri în campanie, iar reducerile sunt de până la 75%. Vezi aici pagina cu toate cărțile aflate la reducere.

Și eMAG are mai multe cărți cu reduceri interesante. Le poți vedea aici pe toate.

Pentru cărți în engleză sau alte limbi străine, verifică ofertele Books-Express și Okian. Au multe cărți cu reduceri generoase în această perioadă.

Cam atât pentru astăzi. Spor la cumpărături!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
atelier de scriere creativă

Feedback pentru scriitorii debutanți

Next Article
atelier povesti

Atelier de confecționat povești fantastice

Related Posts

Total
0
Share