fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 27 octombrie 2014

Smiley BookDesi ne aflam la inceput de saptamana suntem in ultima zi a doua mari campanii de reduceri, in care puteti face economii importante la carti si alte categorii de produse.

Prima campanie este cea de la elefant in care mai multe edituri de top ne ofera carti cu reduceri de minim 40%, in unele cazuri reducerile ajungand chiar si pana la 90%. Merita sa inestiti putin timp in cautare de carti ieftine, veti fi multumiti si cu siguranta va veti alege cu cateva carti bune.

A doua campanie este Oktoberfest de la eMAG. Astazi este ultima zi a maratonului de reduceri propus sub acest nume. In campanie sunt agrenate cele mai importante categorii de produse oferite de eMAG, asa ca dintr-o simpla vizita va puteti face cumparaturile dorite la preturi cu adevarat speciale. Bineinteles, in campania Oktoberfest gasiti si foarte multe carti ieftine. Pe langa reduceri, la orice carte cumparata primiti si un cadou surpriza, dar si transport gratuit.

Ambele campanii fac parte din atrenamentul oficial pentru Black Friday 2014, eveniment de shopping ce va avea loc spre sfarsitul lunii noiembrie.

O alta mentiune in rubrica de astazi o facem pentru un magazin online de fashion care ne rpezinta de astazi o noua interfata, mult mai prietenoasa, dar si preturi foarte bune la hainele de sezon. Vezi aici despre ce magazin este vorba, dar si reducerile de astazi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte la Humanitas: "Cortina sau fisura lumii" de George Banu

Next Article

Lansare de carte: “Secretul tineretii eterne. Echilibrul varstei bioelectrice”

Related Posts

Total
0
Share