fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 30 octombrie 2014

shopping-online

Suntem la mijlocul saptamanii si avem noi oportunitati de a cumpara online cam tot ce avem nevoie, tot ce ne place. De cand cu rubricuta asta de reduceri am descoperit ca putem rari considerabil vizitele la magazinele clasice. Putem merge la mall de placere, sa vedem ce se mai poarta, sa mai bem o cafea, poate sa mergem la un film. In urma unei asemenea vizite putem sa ne incarcam cu idei despre ce ne-ar mai trebui, indiferent ca vorbim de lucruri pentru casa, hainute pentru noi, elctronice sau orice va mai trece prin cap.

Cumparaturile le putem face linistiti online, sunt magazine si oferte excelente. Din fata calculatorului putem analiza mult mai bine ofertele magazinelor, putem compara preturi si putem cumpara doar atunci cand suntem convinsi. Facem astfel si economii considerabile, mai mult stam relaxati si asteptam cuminti curierul sa ne aduca tot ce ne-am dorit :)

Pentru astazi mi-am propus doar sa va spun care sunt magazinele noastre preferate, locuri de pe unde cumparam des. Intrati in fiecare magazin, vedeti ce oferta are si poate va si cumparati ceva dragut chiar azi.

Elefant.ro – locul de unde ne luam carti si chestii faine foc pentru casa.

eMAG – magazinul ideal pentru cumpararea de electronice si electrocasnice

Libris.ro – librarie online cu carti ieftine si transport gratuit

Vivre.ro – cele mai frumoase produse Home & Deco

evoMag.ro – locul unde gasim cele mai ieftine imprimante

Cateva magazine online cu promotii excelente la haine si incaltaminte: Matar.ro, Boutique Mall, Comodo.ro, Kurtmann.ro, Zorile Store

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti ieftine: ai vazut noile reduceri la cartile Elefant?

Next Article

Lansare de carte la Humanitas: "Astazi mai bine nu m-as fi intalnit cu mine insami"

Related Posts

Total
0
Share